Vacant Position at NordForsk

15.11.2007
(In Danish only:) En af vores seniorrådgivere slutter nu efter 7 år i tjenesten og vi søger derfor en efterfølger.
 Vacant Position at NordForsk
Som seniorrådgiver i NordForsk vil du koordinere og administrere store fællesnordiske forskningsprogrammer, behandle ansøgninger vedrørende forskellige NordForsk-støtteordninger og/eller få ansvaret for programsekretariatet for et af vores store ”Nordic Centre of Excellence”-programmer.

Du vil få et specielt ansvar for kontakt med de nordiske landes nationale forskningsfinansierende organer med henblik på at stimulere til et godt og aktivt samarbejde samt lægge op til skabelse af netværk. Som seniorrådgiver vil du også bidrage til udviklingen af NordForsk, igangsætte nye initiativer og lede interne og eksterne projekter.

Foruden akademisk baggrund, gerne doktorgrad, har du betydelig erfaring fra forskning, forskningsadministration og forskningspolitik. Du har god forståelse for politiske processer og har let ved at knytte kontakter. Du bør være godt opdateret i forhold til forskningspolitik på det nationale niveau, såvel som den nordiske og internationale arena. Arbejdserfaring fra et nationalt forskningsråd eller lignende vil være en stor fordel.

Du trives med at lede projekter samtidig med, at du er en god samarbejdspartner og god medspiller for dine kolleger. Din arbejdsstil er præget af initiativ, struktur, oversigt, selvstændighed og evne til at levere. Det er et krav, at du taler og skriver engelsk samt et af de skandinaviske sprog flydende.

Som ansat ved NordForsk vil du indgå i et interessant og udviklende arbejdsmiljø med kolleger fra samtlige nordiske lande og med kontaktflader i forhold til førende forsknings- og kompetetencemiljøer i Norden og EU. Der må forventes en vis rejseaktivitet.

Stillingen er en åremålsstilling på 4 år, med mulighed for yderligere 4 års forlængelse. Statsansatte i de nordiske lande har krav på orlov ved ansættelse under Nordisk Ministerråd. Medarbejdere, som rekrutteres fra et andet land end Norge, har krav på kompensation i forbindelse med flytning og etablering i Norge.

Løn efter aftale.

NordForsk tilstræber at have ansatte fra samtlige nordiske land. Vi tilstræber balance blandt vore ansatte også når det gælder køn og alder.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til direktør Liisa Hakamies-Blomqvist, telefon
+ 47 974 85 300 eller administrationschef Elisabet Gustad, telefon + 47 481 70 993.

Alle henvendelser vil blive behandlet konfidentielt. Send os i første omgang en kortfattet ansøgning med CV:
soknad@nordforsk.org

Ansøgningsfrist 14. december 2007.
Newsletter