NordForsk

NordForsk finansierer og tilrettelegger for nordisk samarbeid innen forskning og forskningsinfrastruktur.

Ny nordisk-rysk utlysning för förstudie om samproduktion mellan forskare och lokala urbefolkningssamfund i Arktis

NordForsk öppnar en utlysning för det Nordisk-ryska samarbetsprogrammet inom utbildning och forskning. Forskningsprojekt med samarbetspartners på Grönland uppmanas att ansöka om finansiering från öronmärkt tilläggsfinansiering. Utlysningen har en budget på 2 miljoner norska kronor och tidsfristen för inlämning av ansökningar är 17 oktober 2019.

Les mer…
  1. Humaniora og samfunnsfag
  2. Helse, velferd og medisin
  3. Naturvitenskap, matematikk, teknologi
  4. Store satsinger

Aktuelt

Nordiske lande sætter fokus på persontilpasset medicin

12.09.2019

Persontilpasset medicin, der tilbyder den enkelte patient en mere præcis og målrettet diagnostik og behandling, er et af de områder, hvor de nordiske lande kan komme til at spille en afgørende rolle gennem et forskningssamarbejde. Nu præsenterer Den nordiske samarbejdskomite for medicinsk forskning (NOS-M) konklusioner, muligheder og anbefalinger i en nyligt offentliggjort rapport.

Les mer…

Open Science skaber en mere retfærdig verden

15.07.2019

Open Science og Open Access er blevet slagord, der ofte benyttes for tiden. Værdien af nordisk og internationalt samarbejde på feltet blev også løftet på NeIC2019, en stor nordisk konference om infrastruktur indenfor Open Science, i København for nylig. I forbindelse med konferencen udtalte en af pionererne inden for nordisk samarbejde i et interview med NordForsk, at Open Science skaber en mere retfærdig verden, det ikke længere kun er de rige, som får glæde af forskning.

Les mer…

17 millioner NOK til Nordic Research Infrastructure Hubs

27.06.2019

NordForsk lancerer nu forskningsopslag inden for Nordic Research Infrastructure Hubs. Opslaget har et budget på 17 millioner NOK og deadline for ansøgninger er 22. oktober 2019

Les mer…
Flere nyheter
NordForsk finansierer og tilrettelegger for nordisk samarbeid innen forskning og forskningsinfrastruktur.
Events
Kommende hendelser…
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter om våre aktiviteter og utlysninger gjennom vårt nyhetsbrev på e-post.

Abonnér her