Søg midler til eScience-metodeudvikling

Søg midler til eScience-metodeudvikling

31.01.2014
NeGI vil investere 12 MNOK i udvikling af generiske eScience-værktøjer og -metoder, som kan bidrage til forskningen inden for klima, sundhed og andre felter på langt sigt. Ansøgningsfrist: 4. april 2014 kl. 13:00 CET.

The Nordic eScience Globalisation Initiative (NeGI) har for nylig finansieret tre Nordic Centres of Excellence inden for to områder, nemlig eScience inden for klima og sundhed. For at understøtte arbejdet på disse – og andre – felter ønsker NeGI yderligere at finansiere generiske forskningsprojekter inden for eScience-værktøjer og -teknikker. Alle forskergrupper opfordres til at søge.

Behovet for udvikling af nye værktøjer og metoder kan fx være teorier, modeller, metoder, algoritmer og software, som kan understøtte anvendelsen af computer- og data-intensive ressourcer.

Der kan søges op til 4 millioner NOK til en 3-4 årig projektperiode. Som i alle NordForsks projekter kræver det samarbejde mellem forskere fra mindst tre nordiske lande. Projektlederen må være fra et af de lande, som er med i samfinansieringen af NeGI, nemlig Finland, Norge og Sverige.

Læs call'et her

Events
Kommende hendelser…
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter om våre aktiviteter og utlysninger gjennom vårt nyhetsbrev på e-post.

Abonnér her