500.000 NOK til infrastruktur-netværk

500.000 NOK til infrastruktur-netværk

20.12.2013
Del dine erfaringer med nordiske kollegaer. Det er baggrunden for et nyt opslag/utlysning fra NordForsk, som vil finansiere 8 nordiske netværk med 500.000 NOK, der på tværs af de nordiske lande kan udveksle erfaringer og viden om de store internationale forskningsinfrastrukturer, der er fokus på i European Strategy Forum for Research Infrastructures (ESFRI). Alle fagområder kan komme i betragtning. Ansøgningsfrist: 21. februar 2014

Store internationale forskningsinfrastrukturer kræver samarbejde forskningsmæssigt og politisk. European Strategy Forum for Research Infrastructures (ESFRI) udarbejdede i 2008 et roadmap som kortlagde det europæiske landskab for disse store investeringer.

NordForsk igangsatte derefter en gruppe, NORIA-nettet Nordic Research Infrastructure Network (NRIN), der i rapporten Enhancing Nordic Research Infrastructure Cooperation identificerede og anbefalede nordiske fokuspunkter heri. Nu tager NordForsk så skridtet videre og faciliterer samarbejdet mellem nordiske forskere ved at finansiere netværksaktiviteter. Målet er, at støtte videndelingen mellem de nordiske forskere, der arbejder med samme områder i hvert deres land.

Søg midler til netværk

Op til otte bevillinger a 500.000 NOK over de kommende 1-3 år skal bygge stærke netværk, der giver mulighed for at udnytte og videreudvikle de kompetencer, vi har i Norden, så de prioriterede infrastrukturer bruges bedst muligt. Netværkene skal bygge på eksisterende styrkepositioner og her skabe merværdi ved udveksling af erfaringer om best practises i brugen af teknologier og procedurer. Alle fagområder kan ansøge, blot skal netværket være tilknyttet en af de nationalt prioriterede infrastrukturer.

 

Opslags/Utlysningsteksten finder du her

Direkte til ansøgningsportalen

Events
Kommende hendelser…
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter om våre aktiviteter og utlysninger gjennom vårt nyhetsbrev på e-post.

Abonnér her