NeIC søger en Training Programme Manager

13.01.2017
Har du en bred interesse for forskning og oplæring inden for e-infrastrukturområdet? Nordic e-Infrastructure Collaboration søger en Training Programme Manager til at udvikle og facilitere implementeringen af et nordisk oplæringsprogram for teknisk personale i det nordiske e-infrastruktursamarbejde.
NeIC søger en Training Programme Manager

Nordic e-Infrastructure Collaboration (NeIC) er en organisation, som faciliterer udvikling og drift af e-infrastrukturløsninger af høj kvalitet inden for områder af fælles nordisk interesse. NeIC er en distribueret organisation, som består af tekniske eksperter fra akademiske supercomputercentre på tværs af de nordiske lande. NordForsk fungerer som værtsorganisation for NeIC. 

Som medlem af NeIC-teamet vil du have en stor kontaktflade med NeIC-personale og personale i de nationale e-infrastrukturorganisationer. Vi forventer, at du har en bred interesse for forskning og oplæring inden for e-infrastrukturområdet. Du er flydende inden for alle former for kommunikation og tidsstyring, og du har erfaring med at organisere arrangementer.

Ansøgningsfrist er den 31. januar 2017.

Læs det fulde jobopslag her.

Gudmund Høst - Direktør for Nordic eInfrastructure Collaboration (NeIC)
Kontaktperson Gudmund Høst
Direktør for Nordic eInfrastructure Collaboration (NeIC)
Work +47 958 16 846
Events
Kommende hendelser…
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter om våre aktiviteter og utlysninger gjennom vårt nyhetsbrev på e-post.

Abonnér her