Nyt opslag: 2,25 mio. EUR til nordisk-hollandsk forskning i inklusion

Nyt opslag: 2,25 mio. EUR til nordisk-hollandsk forskning i inklusion

15.12.2016
NordForsks Education for Tomorrow-program udbyder 2,25 millioner EUR til nordisk-hollandsk forskning i inklusion i grundskolen og daginstitutioner. Opslaget er det første i et nyt samarbejde mellem NordForsk og The Netherlands Initiative for Education Research (NRO).

Temaet for det fælles opslag er inklusion i grundskolen og daginstitutioner med fokus på undervisning af og læring hos børn med særlige behov. Der er krav om, at projektet skal indeholde samarbejde mellem forskere og forskningsinteresserede praktikere.

Opslaget kan søges af forskere på universiteter, professionshøjskoler og forskningsinstitutioner i et af de deltagende lande i samarbejde med praktikere på uddannelsesinstitutioner. Hvert projekt skal have deltagelse fra Holland og mindst to nordiske lande.

Hele Norden er med

Siden præ-annonceringen er Danmark indtrådt i samarbejdet med midler fra det danske Uddannelses- og Forskningsministerium. Det betyder, at forskere og praktikere ansat ved danske institutioner også har mulighed for at søge midler via programmet.

Opslaget er et samarbejde mellem Finlands Akademi, det danske Uddannelses- og Forskningsministerium, Islands Undervisnings-, Forsknings- og Kulturministerium, the Netherlands Initiative for Education Research (NRO), Norges Forskningsråd, Vetenskapsrådet i Sverige og NordForsk.

Ansøgningsfristen er 4. april 2017.

Læs mere om opslaget, og se hele opslagsteksten.

Events
Kommende hendelser…
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter om våre aktiviteter og utlysninger gjennom vårt nyhetsbrev på e-post.

Abonnér her