Nyt opslag: 25 millioner NOK udbydes til forskning i nye lærings- og undervisningsmiljøer og -praksisser

Nyt opslag: 25 millioner NOK udbydes til forskning i nye lærings- og undervisningsmiljøer og -praksisser

20.03.2017
NordForsks Education for Tomorrow-program opslår 25 millioner NOK til ét Nordic Centre of Excellence (NCoE), som skal forske i nye lærings- og undervisningsmiljøer og -praksisser.

Det tematiske fokus for det nordiske Centre of Excellence kan være dagtilbudsområdet, grundskolen eller læreruddannelsen, eller en kombination af disse områder. Institutioner fra alle de fem nordiske lande samarbejder om at finansiere centeret.

To faser af Education for Tomorrow

Education for Tomorrow-programmet blev til efter initiativ fra de nordiske uddannelsesministre, og første fase af programmet finansierede seks forskningsprojekter (2013-2016) og et Nordic Center of Excellence (2013-2018). Fase I har haft fokus på de udfordringer, de nordiske landes uddannelsessystemer vil møde fremover.

Fase II af programmet (2017-2023) har særligt fokus på at forbinde forskning med praksis på uddannelses- og læringsområdet. Foruden Nordic Centre of Excellence-opslaget består fase II af opslaget Inclusive Education Across Borders – forskningsprojekter orienteret mod praksis og policy i samarbejde med det hollandske uddannelsesforskningsråd NRO.

Ansøgningsfristen for Nordic Centre of Excellence-opslaget er 13. september 2017 kl. 14.00 CEST.

Læs mere om opslaget, og se hele opslagsteksten (engelsk).

Kaisa Vaahtera - Seniorrådgiver (i foreldrepermisjon)
Kontaktperson Kaisa Vaahtera
Seniorrådgiver (i foreldrepermisjon)
Work +47 911 48 694
Events
Kommende hendelser…
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter om våre aktiviteter og utlysninger gjennom vårt nyhetsbrev på e-post.

Abonnér her